Лазанья c печерицями під грибним соусом

Лазанья c печерицями під грибним соусом

Лазанья – одна з найбільш смачних і відомих страв італійської кухні. Фактично, лазанья – це один з видів пасти в формі великих плоских прямокутників з яєчного тіста, які служать переслойкою для фаршу. Батьківщиною лазаньї прийнято вважати італійську місцевість Емілія-Романьє, де в XV столітті було вигадано перший рецепт цієї страви. У ті ж самі роки вийшла і книга батька Бартоломео Секчі під назвою «Honesta Voluptate», в якій представлялися основні типи і формати макаронних виробів. Згодом лазанья здобула популярність і стала популярною стравою не тільки в Італії, але і у всьому світі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ціна: ₴ 72.00
Розмір порції
: 270g