Шніцель зі свинини

Шніцель зі свинини

Шніцель вперше сформувався як самостійна страва на території сучасної Німеччини. У перекладі з німецької його назва означає «вирізка». Раніше під шніцелем мали на увазі простий шматок м’яса, обсмажений в жиру на сковороді. Вирізка могла бути зроблена з яловичини або свинини, лісової дичини, дуже рідко – з баранини.
Пізніше рецепт страви ускладнився, м’ясо стали відбивати молотками і сокирами (рубані вироби), панірувати в хлібних крихтах або борошні. З огляду на те, що в той час в Німеччині свинина була більш популярним і доступним м’ясом, ніж яловичина, то і шніцель з часом став сприйматися в першу чергу як страва зі свинини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ціна: ₴ 112.00
Розмір порції
: 250/50/30g
Інгредієнти
листя салату , соус "Тартар" , томати ,