За 11 років поки були відкриті двері піцерії Маріо, ми жодного разу не змінювали рецептуру тісту для піци. Але ми не стоїмо на місці! Поєднавши кращі італійські традиції та живий вогонь наших печей ми домоглися ідеального смаку тіста.

Наші шеф-кухарі поєднали класичну Неаполітанську рецептуру тіста з Вашими улюбленими начинками та наш постійно палаючий живий вогонь в кращих традиціях Маріо для отримання ще більшого гастрономічного задоволення кожного з наших гостей!
Оновлене тісто має в своєму складі лише італійське борошно найвищої якості, сіль, воду і…все, ніяких дріжджів! Завдяки особливій технології процесу ферментації – довгого, 48 годинного дозрівання – тісто стає більш легким, пухким, ніжним та краще засвоюється.
Замовляй вже зараз та скуштуй новинку одним з перших!

Скуштуй новинку одним з перших, замовивши ії у розділі «Маріо» на salad.com.ua або у закладі!